Bardhyl Bejtulla Osmani Kom. Delta i lindur me 16.06.1972–14.05.2001

Z.O.P.Brigada Komandant Delta113 113 - Bardhyli ishte luftëtarë i ditëve të para të themelimit të UÇPMB-së.

Mori pjesë në luftën e UÇK-së në Pashtrik si snajperist në luftën e UÇPMB-së shërbeu në Brigadën 113 Ibrahim Fejzullahu ku e udhëhoqi në pikën e Shoshajës në kompaninë e III-të në kuadër të batalionit të II-të të Brigadës 113 Ibrahim Fejzullahu mori pjesë në shumë beteja si në Shoshajë,Bukoc dhe Rahovicë[1].

ReferimetRedakto

  1. ^ https://www.shhlp.com/historiku-i-deshmoreve/+Komandant+Delta113[lidhje e vdekur][lidhje e vdekur] Lista e deshmoreve UÇK- UÇPMB