Borovë (Kolonjë)

fshat në Shqipëri

Borova është një fshatkomunën Novoselërrethin e KolonjësShqipërisë.

Borova

Njerëz të shquarRedakto

Është vendlindja e Sotir Çaçit, përkthyes, dhe Llambi Aleksit, ish Ministër i Financave.

Shih edheRedakto

Shih edheRedakto


ReferimeRedakto