Burgu i Mërgimit është një film artistik që trajton gjëndjen reale të viteve 1990-ta. Filmi tregon për vuajtjet e Shqiptarëve të ndjekur nga atdheu i tyre nëpër vëndet e botës për t'iu shmangur burgjeve të ish-Jugosllavisë.

Ilustrim
Burgu i Mërgimit
Burgu i Mërgimit
Regjia ngaAdem Mikullovci
Shkruar ngaLumnije Mikullovci
ProdhuesiSejdi Rexhepi
Luajnë
KinematografiaJusuf Rizvanolli
MontazhiErkan Dobërçani
MuzikaGenc Salihu

Kompania prodhuese
Data e publikimit
Vitet 1990
Kohëzgjatja
?
ShtetiKosova
GjuhaShqip

Përmbajtja Redakto

Kritika Redakto

Shiko dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto