Christmas Sky është albumi i shtatë i Jordan Rudess, i inçizuar dhe i lëshuar në vitin 2002.

Christmas Sky
Studio album by
Realizuar2002
Inçizuar2002
ZhanriMuzikë instrumentale
Gjatësia44:03
EtiketaMagna Carta
Jordan Rudess chronology
4NYC
(2002)
Christmas Sky Rhythm of Time
(2004)

Albumi është inçizuar veçanërisht për sezonën e Krishtlindjes. Përbëhet nga improvizime në piano dhe sintisajzer të bazuara në këngët klasike të Krishtlindjes, si dhe nga disa pjesë origjinale të kompozuara nga Rudess.

Këngët

Redakto
 1. "White Christmas" – 5:29
 2. "God Rest Ye Merry Gentlemen" – 3:19
 3. "Silent Night" – 3:56
 4. "The Little Drummer Boy" – 3:22
 5. "I Wonder When I Wander" – 4:31
 6. "The Christmas Song" – 3:06
 7. "O Holy Night" – 4:10
 8. "What Child Is This" – 4:00
 9. "It Came Upon A Midnight Clear" – 2:11
 10. "The First Noel" – 4:06
 11. "Andelusion" (Rudess) – 5:33

Anëtarët pjesëmarrës

Redakto