Hape menynë kryesore

4NYC është albumi i gjashtë i Jordan Rudess, i cili u inçizua live më 24 shtator 2001 dhe u lëshua më 10 shtator 2002.

4NYC
4NYC kopertina
Live album nga Jordan Rudess
Lëshuar më 10 shtator 2002
Inçizuar më 24 shtator 2001, Helen Hayes Performing Arts Center, Nyack, New York
Zhanri Muzikë instrumentale
Zgjatja 60:39
Label Magna Carta
Kronologjia e Jordan Rudess
Feeding the Wheel
(2001)
4NYC
(2002)
Christmas Sky
(2002)

Albumi doli si reagim i Rudess-it për sulmet terroriste të 11 shtatorit, 2001. Duke u përpjekur për ta ndihmuar fondin e American Red Cross, si dhe për t'i lehtësuar dhembjet e humbjes së madhe që ai dhe banorët e New York-ut përjetuan, ai dhe gruaja e tij e organizuan një koncert humanitar.

KëngëtRedakto

 1. "My Thoughts" – 2:12 *
 2. "If I Could" – 7:09
 3. "A Step Beyond" – 4:14 *
 4. "Outcast" – 4:25
 5. "Lamb Chops" – 2:41 *
 6. "Within" – 5:33
 7. "One Voice" – 3:51 *
 8. "Real Time" – 3:25 *
 9. "Mourning After" – 6:05
 10. "Darkness To Day" – 5:44 *
 11. "Speed As Light" – 3:36 *
 12. "On My World" – 5:57
 13. "For You" – 5:45
 • Këngët 1,3,5,7,8,10, dhe 11 janë performuar live në koncertin e mbajtur në Helen Hayes Performing Arts Center, Nyack, New York, më 24 shtator 2001. Të gjitha këngët tjera janë inçizuar në studio.

Anëtarët pjesëmarrësRedakto