Feeding the Wheel

album nga Jordan Rudess

Feeding the Wheel është albumi i pestë i Jordan Rudess, tashmë sintisajzerist i progressive metal bendit të famshëm Dream Theater. Shumë muzikantë të tjerë kanë marrur pjesë në inçizimin e këtij albumi, si Terry Bozzio (Frank Zappa, Missing Persons), Steve Morse (Dixie Dregs, Deep Purple), dhe John Petrucci (Dream Theater), me të cilin Rudess bashkpunoi edhe në projektin Liquid Tension Experiment.

Feeding the Wheel
Studio album by
Realizuar23 tetor 2001
ZhanriProgressive rock
Gjatësia61:46
EtiketaMagna Carta
ProducentJordan Rudess
Jordan Rudess chronology
Resonance
(1999)
Feeding the Wheel 4NYC
(2002)

Albumi u lëshua më 23 tetor 2001. I takon zhanrit progressive rock.

Këngët Redakto

Të gjitha këngët janë të kompozuara nga Jordan Rudess.

 1. "The Voice" (intro) – 0:19
 2. "Quantum Soup" – 11:03
 3. "Shifting Sands" – 6:02
 4. "Dreaming in Titanium" – 4:10
 5. "Ucan Icon" – 5:46
 6. "Center of the Sphere" – 1:38
 7. "Crack the Meter" – 6:13
 8. "Headspace" – 4:00
 9. "Revolving Door" – 8:39
 10. "Interstices" – 4:05
 11. "Feed the Wheel" – 7:14

Anëtarët pjesëmarrës Redakto