Diskutim:Besiana

Active discussions
Kjo faqe këtu është vetëm për diskutim mbi artikullin Besiana. Wikipedia nxit diskutimin mes vullnetarëve të saj dhe nuk do të censurojë komente bazuar në pikëpamjet ideologjike ose politike. Wikipedia nuk do t’i ndryshojë komentet. Ato ose do të publikohen, ose do të fshihen nëse nuk u binden rregullave kryesore.
Shtyp këtu për të filluar një temë të re diskutimi.
Ju lutemi nënshkruani me: – ~~~~

Të gjitha komentet u nënshtrohen këtyre rregullave:

  • Përmbajuni temës!
  • Nuk lejohen: sharje, fyerje, fjalor i papërshtatshëm, gjuhë që përmban urrejtje, sulme personale, thirrje për dhunë ose çdo qëndrim tjetër jo i rregullt.

Desha t'ia tërhjek vëmendjen të gjithve atyre që shkruaj apo plotësoj diqka, të kenë shumë kujdes në drejt shkrim, sepse është shumë keq (marre) të bëhen gabime drejt shkrimore në këtë Web-faqe

Përpiluesit e tekstitRedakto

Para se të fillohet të shkruhet duhet të kenë parasyshë që kjo është fletë enciklopedike dhe duhet të ketë përmbjtje enciklopedike e cila i jep lexuesit të dhëna për artikullin (Podujevën) të tilla që e njoftojnë atë në përgjithësi mbi artikullin pa hyrë në detaje. Përshkakë të vërtetësisë të dhënat ju referohen burimeve të ndryshme shkencore në qarkullim. Kjo i përjashton stilizimet e ndryshme romatike dhe në përgjithsi letrare e mitologjike dhe ju lëshonë vendin atyre shkencore. P.sh. shprehja: Podujeva ka një traditë të vjetër sportive - që nuk paraqet asnjë të dhënë pos dashurië e autorit për artkullin. Pastaj ka pohime të cilat duhet të kenë një referencë me ndonjë burim të të dhënave ashtu që të mos duket shprehje mitologjike shprehja: Në vitet e para të shekullit të kaluar ishte traditë gara sportive me kuaj të cilën e organizonte Familja FUSHA,në të cilën merrnin pjesë ngarës sportiv nga trevat shqiptare.. Drejtëshkrimi p.sh .: familja Fusha Familja FUSHA, pas presjes lihet një hapësirë boshe, gabimet teknike dhe gjuhësore në shkrimin e emrave të personave Fadil VOKRRI korrekt {lexo} Fadil Vokrri. Ju lutem merrni pakë kohë dhe "familjarizohuni" me projektin.--Hipi Zhdripi 20 Janar 2008 05:52 (UTC)

POVRedakto

Shume problem kemi me vandalizem per kete artikull. Perdoruesi125.239.49.38 kete faqe e sheh si nje webfaqe per familjen e tij dhe e tepron me informata te pasakta. P.sh. ai shkruan Jahja Fusha ishte kryetari i pare ne mes 1912-1914 kurse ne biografin e tij del se Jahja Fusha eshte i lindur me 1919 Beli 30 Janar 2008 16:12 (UTC)

Beli, ne lidhje me informaten e mesiperme (se Jahja Fusha ishte kryetar ne mes 1912-1914) te kisha lutur te na tregoni se ku ke hasur ne kete info?

Kërkesë redaktimi më 3 qershor 2015Redakto

 Kryetar     Agim Veliu
Return to "Besiana" page.