Dumnica e Poshtme (Besianë)

fshat në Kosovë
(Përcjellë nga Dumnica e Poshtme)

Dumnicë e Poshtme është një vendbanim në komunën e Besianës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Livadhi.

Dumnicë e Poshtme
Livadhi
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Njerëz të famshëm

Redakto

Bedri Selmani

Lidhje të jashtme

Redakto