Ervin Hatibi

artist shqiptar

Ervin Hatibi (1974) është një nga poetët e brezit rinor të fundkomunizmit.

Ervin Hatibi.jpg

Tituj të vepraveRedakto

  • Përditë Shoh Qiellin, Naim Frashëri, Tiranë, 1989
  • Poezi, Marlin Barleti, Tiranë, 1995
  • Pasqyra e Lëndës, Ora, Tiranë, 2004
  • Republick of Albanania, Ora, Tiranë, 2005

Referime dhe shënimeRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto