Familja ime është një film artistik shqiptar i prodhuar dhe lëshuar në vitin 1987. Regjia e tij është nga Esat Musliu, me skenarin e Diana Çulit dhe Esat Musliut dhe muzikën e Maksim Shehut, duke e prodhuar kinostudioja Shqipëria e re. Kamera u drejtua nga Lionel Konomi.

Familja ime
Regjia ngaEsat Musliu
Shkruar ngaDiana Çuli
Esat Musliu
Luajnë
MuzikaMaksim Shehu
GjuhaShqip

Rolet Redakto

Përmbajtja Redakto

Teto Kalina mbetet vetëm pas vdekjes së të shoqit. Nipi ka detyrë të kujdeset për të. Së bashku me rregullat e ngurta ajo sjell në shtëpinë e re traditat më të mira popullore të rregullit dhe sjelljes së mirë. Ngjyra Familja ime 1987.

Lidhje të jashtme Redakto