Hape menynë kryesore
Flamuri i Çekisë

Flamuri i Republikës Çeke është i njëjti me flamurin që kishte ish-Çekosllovakia. Pas ndarjes së Çekosllovakisë Republika Çeke mbajti flamurin kurse Sllovakia adoptoi flamurin e vet.

Shih dhe këtëRedakto