Fushë Burrel

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Dibrës

Fushë Burrel është një fshat në Shqipëri...

Fushë Burrel
Noimage.png

Gjeografia Redakto

Demografia Redakto

Ekonomia Redakto

Historia Redakto

Shih dhe këtë RedaktoLidhje të jashtme Redakto