Kodër Qerre

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Dibrës

Kodër Qerre është një fshat në Shqipëri...

Kodër Qerre
Noimage.png

Gjeografia Redakto

Demografia Redakto

Ekonomia Redakto

Historia Redakto

Shih dhe këtë RedaktoLidhje të jashtme Redakto