Horace Mann

politikan amerikan

Horace Mann (4 maj 1796 – 2 gusht 1859) ishte politikan amerikan dhe reformator i shquar edukativ e arsimor.

Horace Mann by Armstrong & Co 1875.jpeg

BiografiaRedakto