Komuna e Tearcës është komunë që shtrihet në pjesën perëndimore të Maqedonisë së Veriut. Qendra e komunës gjendet në Tearcë

Komuna e Tearcës

Gjeografia

Redakto

Komuna e Tearcës ka një pozitë gjeografike 42*4'N dhe 21*31"

Demografia

Redakto

Sipas regjistrimit të vitit 2006 në Komunën e Tearcës jetojnë 23 577 banorë. vetme komuna e Tearces ka 3.987 banore ne vitin (2001)

Ekonomia

Redakto

Popullata e komunës së Tearcës më së shumti merret me ...

Vendbanimet

Redakto

Komuna e Tearcës i përfshin këto vendbanime:


Shiko edhe

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto