17 komunat e Rajonit Savonia JugoreFinlandë janë të ndara në tre nën-rajone.


Nën-rajoni Mikkeli Redakto

Nën-rajoni Pieksämäki Redakto

Nën-rajoni Savonlinna Redakto

Lidhje të jashtme Redakto

  Commons: Komunat e Savonias së Jugore – Album me fotografi dhe/apo video dhe materiale multimediale