Mira është një film i vitit 2008 me protagoniste Rozana Radi, ku luan rolin e një kameriereje, ajo quhet Mira është afër 30 vjeçe dhe është një grua e përkushtuar. Është viti 2008, jeton në Shqipëri dhe punon në banakun e një lokali të Tiranës, për të mbajtur fëmijët dhe familjen.

Aktorët Redakto