Mondi dhe Diana
Arkivi i filmit
[[Figura:|280px]]
Titulli shqip Mondi dhe Diana
Origjinali Mondi dhe Diana
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Prodhuesi i filmit:
Aktorë kryesorë

Filmi "Mondi dhe Diana" prodhim i vitit 1985. Regjia: Besim Kurti, Skenari: Gaqo Bushaka, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Maksim Shehu.

Përmbajtja e filmit Redakto

Mondi një nxënës shkolle është i mirë në mësime por shumë impulsiv në karakter. Mësuesja e tij e re dhe pa eksperiencë nuk mund të shohë Mondin e vërtetë dhe në një fare mënyre e kundërshton atë. Ndërsa i ati ndjek nga afër tendencat pozitive të të birit dhe e ndihmon të formojë personalitetin e tij.

AKTORET Redakto