Natë me hënë

Natë me hënë është një shfaqje teatrale e vitit 1990, me shkrimtar Ismail Kadare dhe regjizor Edmond Budina.

Interpretojnë:

Yllka Mujo

Ema Andrea

Marjeta Ljarja

Shkëlqim Basha

Gëzim Rudi

Rajmonda Bulku

Naun Shundi

Artan Sejko

Sadush Ylli

Luljeta Hoxha