Mirë se vini në faqen time të përdoruesit!

Unë mezi flas çdo shqiptar, por unë jam i interesuar në gjuhën. Unë vij nga Nuremberg dhe e di se disa persona me emra shqiptarë.

Artikujt krijuara rishtazi: Fazliu, Miftari, Koçi, Hoxhaj, Verli, Gjokaj (mbiemër), Ibishi, Spahia, Jashari, Çeku, Thaçi, Hajdini, Osmanaj (mbiemër), Halilaj (mbiemër), Lamaj, Pervizi, Rashiti, Milo, Xhafa, Mustafi, Xhemajli, Xhemaili, Xhaka, Shaqiri, Sulejmani (mbiemër), Kryeziu, Lleshi, Latifi, Januzi, Jonuzi (kthjellim), Dauti, Shabani, Brahimaj, Destani, Gjonaj (kthjellim), Gjakova, Dedi, Mjekiqi, Çarçani, Abazi, Islami (kthjellim), Haxhaj, Sahiti, Selimi, Salihu (kthjellim), Peci, Peçi, Salihaj, Haxhiu, Osmani, Zeqiri, Ferati, Murati, Fejzullahu, Blloshmi, Haxhia, Shkreli, Kelmendi (kthjellim), Haliti, Kraja (kthjellim), Nika, Ferizi, Shala (kthjellim), Selmani, Istrefi, Hysaj, Agolli, Hasani (kthjellim), Belushi (kthjellim), Smajli, Reshiti, Tolaj, Xhelilaj, Ibrahimi (kthjellim), Gashi, Shehu, Sulaj (kthjellim), Imeri, Ajeti (kthjellim), Tahiri, Dervishaj (kthjellim), Hoxha, Shehi.

Wikipedia:Babel
de Dieser Benutzer spricht Deutsch als Muttersprache.
sq-1 Ky përdorues është në gjendje të kontribuojë me nivel fillestarshqipes.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
fr-3 Cette personne peut contribuer avec un niveau avancé de français.
es-3 Este usuario puede contribuir con un nivel avanzado de español.
it-3 Questo utente può contribuire con un Italiano di livello avanzato.