Sot është E hënë 28 nëntor 2022 dhe Wikipedia Shqipëtare numëron 86.912 artikuj, - herë të përpunuar dhe 146.495 përdorues.

Miresevinifaqetime.gif

Prezantim

sqGjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
it-4 Questo utente ha una conoscenza da madrelingua dell'italiano.
Shqiponja dykrenare Ky përdorues vjen nga Shqipëria
fr-2 Cette personne peut contribuer avec un niveau moyen en français.
es-1Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
[[Category:]]
Noia 64 apps karm.svg Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 14 vjet, 9 muaj dhe 10 ditë.
Qxz-ad39.png