Shkruaj kryesisht rreth planifikimit territorial dhe lundrimit me vela. Gjithashtu angazhohem për krijimin e wikipediave aat.wikipedia.org (arbërishte e Greqisë) dhe aae.wikipedia.org (arbërishte e Italisë).

Tryeza e punës

Planifikimi territorialRedakto

Te livadhi im.

 1. Gjeografia e Tiranës
 2. Ndarja administrative: Bashkia e Tiranës
 3. Historia e Tiranës
 4. Demografia e Tiranës
 5. Politika e Tiranës
 6. Ekonomia e Tiranës
  1. Turizmi në Tiranë
 7. Infrastruktura e Tiranës
  1. Ujësjellësi i Tiranës
 8. Urbanistika e Tiranës
  1. Shembjet e ndërtesave në Tiranë
 9. Kultura e Tiranës

Lundrimi me velaRedakto

Te portali përkatës.

 1. Varka me vela
 2. Katamarani
 3. Veli
 4. Era
 5. Bordi
 6. Shesta
 7. Harta detare
 8. Infrastruktura detare në Shqipëri
 9. Infrastruktura detare në Mal të Zi
 10. Shërbimi Hidrografik Shqiptar
 11. Marrëveshja e detit Shqipëri–Greqi
 12. Ishujt dhiapontikë: Strakënaja, Dymali, Mathraqi

Wikipedia në arbërishten e ItalisëRedakto

 1. Testimi në inkubator: incubator:Wp/aae
 2. Përdorimi i mjeteve: meta:Small wiki toolkits/Starter kit
 3. Plotësimi i kushteve plotësues:
  1. Duhet të ketë një projekt provues aktiv në inkubator.
  2. Duhet të ketë një perpjekje të vazhdueshme për të përkthyer ndërfaqen MediaWiki në arbërishten e Italisë, që mos të jetë njeri i përjashtuar nga pjesëmarrja në projekt.
 4. Aplikimi: meta:Requests for new languages

Wikipedia në arbërishten e GreqisëRedakto

 1. Testimi në inkubator: incubator:Wp/aat
 2. Përdorimi i mjeteve: meta:Small wiki toolkits/Starter kit
 3. Plotësimi i kushteve plotësues:
  1. Duhet të ketë një projekt provues aktiv në inkubator.
  2. Duhet të ketë një perpjekje të vazhdueshme për të përkthyer ndërfaqen MediaWiki në arbërishten e Greqisë, që mos të jetë njeri i përjashtuar nga pjesëmarrja në projekt.
 4. Aplikimi: meta:Requests for new languages
Burime serioze lajmesh
Logo monitor.al.png
Logo reporter.al.png
Logo koha net.png
Logo euronews.al.png
Logo evropaelire.png
Logo citizens channel.png
Logo exit.al.png
Logo acqj.al.png