Wikipedia:Babel
sqGjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
Flag of Kosovo.svg Ky përdorues vjen nga Kosova.
Emblema e Gjilanit Ky përdorues vjen nga Gjilani.
Noia 64 apps karm.svg Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 5 vjet, 2 muaj dhe 7 ditë.
Chromium Logo.svg Ky përdorues kontribuon në Wikipedia duke përdorur Google Chrome.


Lenti.Halili (diskutim · kontribute)
IDENTIFIKIMI
:- Identiteti: L.H
:- Vendlindja: Gjilan, Kosovë
:- Pasioni: Futboll
:- Vendndodhja: Gjilan, Kosovë
:- Hobi: Interneti, Inxhinieria, Futbolli


Logo e WAK2018 Ky përdorues është pjesëtar i projektit WikiAcademy Kosovo 2018