Miresevinifaqetime.gif
Sot është E shtunë 25 janar 2020 dhe Wikipedia Shqipëtare numëron 78.370 artikuj, 1561494 herë të përpunuar dhe 119.902 përdorues.


Prezantim

sq Gjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
it-4 Questo utente ha una conoscenza da madrelingua dell'italiano.
Shqiponja dykrenare Ky përdorues vjen nga Shqipëria
fr-2 Cette personne peut contribuer avec un niveau moyen en français.
es-1 Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
Noia 64 apps karm.svg Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 9 vjet, 7 muaj dhe 19 ditë.Qxz-ad39.png