Wikipedia-logo-v2.svg Kontributet më të fundit në Wikipedia Shqip.

sqGjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.

en This user is a native speaker of English.


it-3 Questo utente può contribuire con un Italiano di livello avanzato.

tr-2 Bu kullanıcı orta seviyede Türkçe anlıyor.

es-2 Este usuario puede contribuir con un nivel intermedio de español.


Mirësevini në portalin tim,


Për çdo pyetje ose ide që mund të keni, ju lutem më lini një koment në faqen time Discussion.


Në rast se keni nevojë të më kontaktoni për ndonjë çështje urgjente, opsioni më i mirë është të më dërgoni email tek: theoden.wiki@gmail.com.


Punë të mbarë në Wikipedia Shqip!!!


Theoden sA
Shqiponja dykrenare Ky përdorues vjen nga Shqipëria
Noia 64 apps karm.svg Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 11 vjet, 7 muaj dhe 28 ditë.
Scale of justice 2.svg Ky përdorues është i diplomuar në shkencat juridike.

Kjo është faqe e një përdoruesiWikipedia.

Ky nuk është një artikull enciklopedik. Nëse ju gjeni këtë faqe në ndonjë vend tjetër përveç Wikipedia, jeni duke parë një site pasqyrues. Të jesh i vetëdijshëm se kjo faqe mund të jetë e vjetëruar dhe që përdoruesi të cilit i takon kjo faqe mund të mos ketë përkatësi personale me ndonjë vend tjetër përveç Wikipedia vetë. Faqja origjinale është e vendosur në http://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:Theoden_sA.