Kontributet më të fundit në Wikipedia Shqip.

sqGjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.

en This user is a native speaker of English.


it-3 Questo utente può contribuire con un Italiano di livello avanzato.

tr-2 Bu kullanıcı orta seviyede Türkçe anlıyor.

es-2 Este usuario puede contribuir con un nivel intermedio de español.


Interesat e mija kërkimore:
Shqiponja dykrenare Ky përdorues vjen nga Shqipëria
Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 13 vite dhe 1 muaj.
Ky përdorues është i diplomuar në shkencat juridike.


Kjo është faqe e një përdoruesiWikipedia.

Ky nuk është një artikull enciklopedik. Nëse ju gjeni këtë faqe në ndonjë vend tjetër përveç Wikipedia, jeni duke parë një site pasqyrues. Të jesh i vetëdijshëm se kjo faqe mund të jetë e vjetëruar dhe që përdoruesi të cilit i takon kjo faqe mund të mos ketë përkatësi personale me ndonjë vend tjetër përveç Wikipedia vetë. Faqja origjinale është e vendosur në http://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:Theoden_sA/Research.