Kjo faqe këtu është vetëm për diskutim mbi përdoruesin Future Perfect at Sunrise. Wikipedia nxit diskutimin mes vullnetarëve të saj dhe nuk do të censurojë komente bazuar në pikëpamjet ideologjike ose politike. Wikipedia nuk do t’i ndryshojë komentet. Ato ose do të publikohen, ose do të fshihen nëse nuk u binden rregullave kryesore.
Fillo një temë të re diskutimi.
Ju lutemi nënshkruani me: – ~~~~

Të gjitha komentet u nënshtrohen këtyre rregullave:

  • Përmbajuni temës!
  • Nuk lejohen: sharje, fyerje, fjalor i papërshtatshëm, gjuhë që përmban urrejtje, sulme personale, thirrje për dhunë apo çdo qëndrim tjetër jo i rregullt.
Përshëndetje, Future Perfect at Sunrise!
Anëtarët e Wikipedia-s shqip të urojnë mirëseardhjen.

Future Perfect at Sunrise, kjo është faqja juaj personale (aktualisht gjendesh në faqen personale të diskutimeve). Mirë do të ishte që faqja personale të plotësohej me disa informacione për veten dhe për qëllimin tënd në Wikipedia-n shqip, nëse ke një të tillë. Kujdes! Faqet e përmendura më sipër nuk janë faqe për të vendosur tekst enciklopedik apo një mënyrë për të shkruar artikuj.

Mos harro që anëtarët e Wikipedia-s shqip janë punëtorë vullnetarë dhe ndihmojnë me gjithë dëshirë kështu që, mos ngurro të shtrosh pyetje.

Puna e mbarë!

If you don't understand Albanian, please ask for assistance here.


Eagleal  29 Gusht 2008 22:10 (CEST)

Content license Redakto

I can't understand what is your problem.
If you have some global problem, write at wikipedia:Kuvendi.
That with content license is not just my problem and I can't control all pictures, If you are interested about the license of that content contact the uploaded and that who licensed it.
It seems you have time to "make a forum discussion life" here, but not me. I more like working in some article and in real stuff.
Please don't loose my time, as you loose yours.Puntori 10 Shkurt 2009 14:17 (CET)
You can not write comments like that for that list of images. If you do not understand Albanian Language then please find some tool ose some person to translate for you and than comment licenses and descriptions.
Until than I will not comment anymore to you. And do not delete part of the content until everything is clear.
Kind Regards. Puntori 12 Shkurt 2009 11:54 (CET)
Why can't I? I'm talking to an English-speaking admin, politely asking him for some necessary admin action. As for understanding the Albanian tags, well, I'm doing my best. There's a decent online dictionary I'm using, so I can figure out enough. I believe everything I wrote about those images was quite responsibly based on a sufficient understanding of what was claimed about them; if not, please correct me with specific points. Future Perfect at Sunrise 12 Shkurt 2009 11:58 (CET)

Mirë se vini Redakto

Mirë se vini barbar --Hipi Zhdripi 11 Shkurt 2009 01:52 (CET)

Barbar po mëson shqip Redakto

(Just for further reference, corrections welcome ;-)
  • teksti i kësaj faqeje
    • është marrë nga XYZ edhe është i mbrojtur me të drejtën e autorit
Hi, I corrected some stuff there --Cradel 14 Shkurt 2009 13:05 (CET)
Faleminderit! :-) Future Perfect at Sunrise 14 Shkurt 2009 14:36 (CET)

resolution image deletion tag Redakto

Hi, to tag an image for deletion, you can use now {{grise|non-free-replaceable}}. I incorporated it from Figura:Prishtina University Academic Institutions.JPG‎ deletion request. --  eagleal  15 Shkurt 2009 20:42 (CET)

It works now. --  eagleal  16 Shkurt 2009 00:47 (CET)
Image deletion tag is: {{figura|example.jpg|~~~~~|Deletion description}}. One copy from this you add at the image link one at the uploaders talk page. Puntori 19 Shkurt 2009 00:05 (CET)