Reth mejeRedakto

Për arsye familjare kam më shumë se një vit që nuk kam rishikuar apo krijuar artikuj këtu. Nga viti 2007-1211 ka bëre mbi 800 redaktime dhe kam krijuar mbi 20 artikuj sidomos për artistet dhe shkrimtaret nën emra të ndryshëm përdorimi. Po filloj me emër te ri, sepse shkëputjet e gjata nuk justifikohen. Aq më tepër qe tani kam dy vajza të vogla që nuk me japin kohe te lirë për te punuar rregullisht këtu.

Jam shumë e njohur me rregullat dhe mënyrat e përdorimit , ndaj mund t'më kërkoni ndihme nëse ngecni gjatë punës. Nëse ndonjë nga administruesit ua fshinë faqen që keni krijuar pa të drejtë, me kontaktoni që të mundohem të ndërhyj për ripublikimin e saj.

Që të mos ju lënë enigmë, unë jam Vjollca dhe jetoj në Tiranë. Punë të mbarë!

Paneli i kontrollit
Artikulli i javësPërvjetorëtLajmetFotografiaA e dini se
Njoftime
  • Seksioni artikulli i javës, për javën e ardhshme (java 32-të) nuk ekziston.
  • Forografia e ditës për sot nuk ekziston.
  • Fotografia e ditës për nesër nuk ekziston.
  • Seksioni 'A e dini se', për javën aktuale (java 31-të) nuk ekziston.
  • Seksioni 'A e dini se', për javën e ardhshme (java 32-të) nuk ekziston.
Faqja kryesore +1