Kjo faqe këtu është vetëm për diskutim mbi përdoruesen DenisaRucaj. Wikipedia nxit diskutimin mes vullnetarëve të saj dhe nuk do të censurojë komente bazuar në pikëpamjet ideologjike ose politike. Wikipedia nuk do t’i ndryshojë komentet. Ato ose do të publikohen, ose do të fshihen nëse nuk u binden rregullave kryesore.
Fillo një temë të re diskutimi.
Ju lutemi nënshkruani me: – ~~~~

Të gjitha komentet u nënshtrohen këtyre rregullave:

 • Përmbajuni temës!
 • Nuk lejohen: sharje, fyerje, fjalor i papërshtatshëm, gjuhë që përmban urrejtje, sulme personale, thirrje për dhunë apo çdo qëndrim tjetër jo i rregullt.
Përshëndetje, DenisaRucaj!
Anëtarët e Wikipedia-s shqip të urojnë mirëseardhjen.

DenisaRucaj, kjo është faqja juaj personale (aktualisht gjendesh në faqen personale të diskutimeve). Mirë do të ishte që faqja personale të plotësohej me disa informacione për veten dhe për qëllimin tënd në Wikipedia-n shqip, nëse ke një të tillë. Kujdes! Faqet e përmendura më sipër nuk janë faqe për të vendosur tekst enciklopedik apo një mënyrë për të shkruar artikuj. Materiali i vendosur te to nuk do të shfaqet në motorët e kërkimit të internetit.

Për tu përfshirë më lehtë në komunitet dhe për të rritur frytin e punës tënde, të këshillojmë të shkosh te Portali i Komunitetit.

Mos harro që anëtarët e Wikipedia-s shqip janë punëtorë vullnetarë dhe ndihmojnë me gjithë dëshirë kështu që, mos ngurro të shtrosh pyetje.

Puna e mbarë!

If you don't understand Albanian, please ask for assistance here.Liria e panoramësRedakto

Përshëndetje Denisa,

Pash se sot ke krijuar artikullin Liria e Panoramës, është artikull që duhet të përkëthehet Freedom of panorama, pasi aktualisht është në diskutim në Parlamentin Europian, dhe është temë e rëndësishme. Nëse je e interesuar të punojsh këtë artikull, atherë vazhdo, përdyshe dhe un mund të të ndihmoj.--Liridon (diskutimet) 29 qershor 2015 15:33 (CEST)

Tech News: 2015-40Redakto

28 shtator 2015 17:15 (CEST)

Tech News: 2015-41Redakto

5 tetor 2015 20:32 (CEST)

Tech News: 2015-42Redakto

12 tetor 2015 18:28 (CEST)

Tech News: 2015-43Redakto

19 tetor 2015 18:02 (CEST)

Tech News: 2015-44Redakto

26 tetor 2015 19:04 (CET)

Tech News: 2015-45Redakto

2 nëntor 2015 17:42 (CET)

Tech News: 2015-46Redakto

9 nëntor 2015 18:18 (CET)

Tech News: 2015-47Redakto

16 nëntor 2015 20:39 (CET)


Administrator RrjetiRedakto

Pershendetje DenisaRucaj,

Artikulli juaj Administrator Rrjeti u zhvendos në Administrues i rrjetit.--Liridon (diskutimet) 19 nëntor 2015 23:37 (CET)

Tech News: 2015-48Redakto

23 nëntor 2015 21:26 (CET)

Tech News: 2015-49Redakto

30 nëntor 2015 17:16 (CET)

Tech News: 2015-50Redakto

7 dhjetor 2015 18:52 (CET)

Tech News: 2015-51Redakto

14 dhjetor 2015 18:41 (CET)

Tech News: 2015-52Redakto

21 dhjetor 2015 19:29 (CET)

Tech News: 2016-02Redakto

11 janar 2016 17:59 (CET)

Wikiprojekti SpanjaRedakto

Përshëndetje @DenisaRucaj,

Ke marrë pjesë në WikiProjekti Finlanda, dhe besoj se je e familjarizuar me këtë lloj projekti, prandaj të ftoj të marrësh pjesë edhe në Wikiprojektin Spanja, projekt që përfshin krijimin e artikujve për 2200 komuna të Spanjës.--Liridon (diskutimet) 15 janar 2016 13:40 (CET)

Tech News: 2016-03Redakto

18 janar 2016 18:55 (CET)

Tech News: 2016-04Redakto

25 janar 2016 17:38 (CET)

Tech News: 2016-05Redakto

1 shkurt 2016 22:02 (CET)

Tech News: 2016-06Redakto

8 shkurt 2016 19:58 (CET)

Tech News: 2016-07Redakto

15 shkurt 2016 18:16 (CET)

Tech News: 2016-08Redakto

22 shkurt 2016 19:22 (CET)

Referenca ne Wikiprojektin SpanjaRedakto

Pershendetje @DenisaRucaj,

Ne artikujt e Wikiprojektit Spanja, nuk ka nevoje brenda te shtohet linku i artikullit ne anglisht si ref <ref>https://en.wikipedia.org/wiki</ref>, por të shtosh lidhjet interwiki. Nëse nuk ke njohuri, është shumë lehtë, ndiq këto hapa:

1 - Add links -> 2 - Language: shkruaj enwiki -> 3 - Page: shkruaj emrin e faqes ne anglisht -> 4 - Butoni: Link with page -> 5 - Butoni: Confirm.

--Liridon (diskutimet) 25 shkurt 2016 13:27 (CET)

Faleminderit @Liridon per shpjegimin, nuk e dija. --DenisaRucaj (diskutimet) 29 shkurt 2016 16:16 (CET)

Tech News: 2016-09Redakto

29 shkurt 2016 21:12 (CET)

Tech News: 2016-10Redakto

7 mars 2016 21:24 (CET)

Tech News: 2016-11Redakto

14 mars 2016 19:37 (CET)

Several things to remind before CEE Spring 2016 startsRedakto

Hi, dear local organizer of CEE Spring 2016! We are thrilled to start the contest from Monday, March 21  

But before that we need to ask you several questions:

 • Did you create a local project page for the contest in your wiki? Please, be sure to link it with Q22342981.
 • Please briefly describe your local rules on Wikimedia CEE Spring 2016/Local rules.
 • There is a proposed timeline of thematic weeks about countries: use it! See Wikimedia CEE Spring 2016/Timeline.
 • Did you create a template {{CEE Spring 2016}} and make sure that participants will put it on the articles talk pages?
  Please have it similar to this example: uk:Template:CEE Spring 2016 for the purpose of gathering statistics.
  Its code is somewhat generic. It might be that your wiki already has templates which cover its parts, or you would not need some parts like gender selection in case your language does not have genders. Some parts, like category names, are worded a weird way on purpose just to show that in languages which have grammar cases you can avoid conjugation (which will require something like #switch parser function) and just use the nominative case.
 • {{CEE Spring 2016}} template requires to create some ~30 hidden categories. Is your wiki ok with that?
 • As the contest is held simultaneously in many Wikipedias, it is vital that all articles, contest templates and categories are linked with Wikidata. Don't forget about this :)
 • One last question: What time zone do you use for defining contest beginning and ending? Please write here.

Please let us know if you need help with anything! Any questions leave here.

Best regards from international organizers,
-- Ата via MassMessage 18 mars 2016 17:02 (CET)

Tech News: 2016-12Redakto

21 mars 2016 17:04 (CET)

CEE SpringRedakto

Hi. Has the contest started here? I was looking for the way you registrate which articles were created as past of the competition. I would need to have the article names as well as information on what topics and countries they are about each. It is most easily to be done if you use talk page template like the Ukrainian one (the link is to revision in English, the recentmost is in Ukrainian). You will need to fill it for the articles already created. If you need help implementing it, any other kind of help or have some questions, do not hesitate to ask! Thank you in advance, --Base (diskutimet) 22 mars 2016 15:30 (CET)

Tech News: 2016-13Redakto

28 mars 2016 21:43 (CEST)

News from international CEE Spring 2016Redakto

Hi, dear local organizer of CEE Spring 2016! We have some news and updates.

 • There are new countries and projects that joined the contest after it started, these are Belarusian classic Wikipedia, Bosnia and Herzegovina, Croatia, Kazakhstan, Kosovo, Sakha and Turkey. Our Timeline is updated, so please update your plans as well. If some other countries join the contest on the go, we will inform you!
 • There are two types of statistics gathered:
  If you don't use the template yet, here is an example: uk:Template:CEE Spring 2016. Its usage looks like: {{CEE Spring 2016 |user= |topic= |topic2= |topic3= |country= |country2= |country3= }}
  If you are using it but don't see your project in the stats then, perhaps, you are not using it properly. Only articles created (or improved if the rules allow this) for the contest during its period should have the template on respective talk pages.
 • Let us remind you, that as the contest is held simultaneously in many Wikipedias, it is vital that all articles, contest templates and categories are linked with Wikidata. Don't forget about this :)
 • If your local contest has some special needs (e.g. stats by weeks), let us know. Having local rules briefly described on Meta page is compulsory for well-mannered organisers :)

Please let us know if you need help with anything! Any questions leave here.

If someone wants to receive such updates from CEE Spring on their talk page, they may add their username on this page. It might also be useful to join WMCEE-l mailing list (wmcee-l tools.wikimedia.pl, registration).

Best regards from international organizers,
-- Ата via MassMessage 3 prill 2016 03:32 (CEST)

Tech News: 2016-14Redakto

5 prill 2016 00:13 (CEST)

Tech News: 2016-15Redakto

11 prill 2016 22:44 (CEST)

Tech News: 2016-16Redakto

18 prill 2016 22:40 (CEST)

Tech News: 2016-17Redakto

25 prill 2016 23:02 (CEST)

Tech News: 2016-18Redakto

2 maj 2016 22:09 (CEST)

Tech News: 2016-19Redakto

10 maj 2016 01:22 (CEST)

Tech News: 2016-20Redakto

16 maj 2016 18:01 (CEST)

Tech News: 2016-21Redakto

23 maj 2016 20:40 (CEST)

Tech News: 2016-22Redakto

30 maj 2016 18:18 (CEST)

Tech News: 2016-23Redakto

6 qershor 2016 22:51 (CEST)

Tech News: 2016-24Redakto

13 qershor 2016 20:41 (CEST)

Tech News: 2016-25Redakto

20 qershor 2016 21:14 (CEST)

Tech News: 2016-26Redakto

27 qershor 2016 17:42 (CEST)

WALUG (votimi për rregulloren)Redakto

Përshëndetje Denisa,

Wikimedians of Albanian Language User Group është një grup i wikimedianëve shqiptarë tashmë i njohur nga Fondacioni i Wikimedias, që aktualisht po përpilon rregulloren/strategjinë e funksionimit. Propozimet, votimi dhe diskutimi për Vizionin e User Grupit është deri më 23:59 CEST 3 korrik 2016. Jeni i ftuar të jepni propozime/ide ose të votoni për propozimet e dhëna.--Liridon (diskutimet) 29 qershor 2016 00:01 (CEST)

Tech News: 2016-27Redakto

4 korrik 2016 21:45 (CEST)

Tech News: 2016-28Redakto

11 korrik 2016 17:14 (CEST)

[m:Special:MyLanguage/Tech/News/2016/29|Tech News: 2016-29]]Redakto

18 korrik 2016 14:01 (CEST)

Tech News: 2016-30Redakto

25 korrik 2016 21:54 (CEST)

Tech News: 2016-31Redakto

1 gusht 2016 23:48 (CEST)

Tech News: 2016-32Redakto

8 gusht 2016 17:40 (CEST)

Tech News: 2016-33Redakto

15 gusht 2016 21:37 (CEST)

Tech News: 2016-34Redakto

22 gusht 2016 23:18 (CEST)

CEE Spring 2016 SurveyRedakto

Hi, dear CEE Spring 2016 organisers! I am sorry for writing in English again.

The international organisers of the contest ask all the participants to complete the survey about the contest. It is very short. It gives us a bit of statistics and helps make the next contest better.

We will use MassMessage to give the survey link to all the participants. Obviously, not all of them speak English, so please, help us with translating this request and encourage them to complete the survey.

Best regards,
-- Ата via MassMessage 26 gusht 2016 20:54 (CEST)

Tech News: 2016-35Redakto

29 gusht 2016 17:59 (CEST)

Tech News: 2016-36Redakto

5 shtator 2016 19:12 (CEST)

Tech News: 2016-37Redakto

12 shtator 2016 20:04 (CEST)

Tech News: 2016-38Redakto

20 shtator 2016 00:08 (CEST)

Tech News: 2016-39Redakto

26 shtator 2016 20:07 (CEST)

Tech News: 2016-40Redakto

3 tetor 2016 23:30 (CEST)

Tech News: 2016-41Redakto

10 tetor 2016 22:29 (CEST)

Tech News: 2016-42Redakto

17 tetor 2016 18:42 (CEST)

Tech News: 2016-43Redakto

24 tetor 2016 19:39 (CEST)

Tech News: 2016-44Redakto

31 tetor 2016 17:18 (CET)

Tech News: 2016-45Redakto

8 nëntor 2016 00:01 (CET)

Tech News: 2016-46Redakto

14 nëntor 2016 20:17 (CET)

Tech News: 2016-47Redakto

21 nëntor 2016 16:32 (CET)

Tech News: 2016-48Redakto

28 nëntor 2016 22:16 (CET)

Tech News: 2016-49Redakto

5 dhjetor 2016 19:07 (CET)

Tech News: 2016-50Redakto

12 dhjetor 2016 20:29 (CET)

Tech News: 2016-51Redakto

19 dhjetor 2016 21:33 (CET)

Tech News: 2017-02Redakto

9 janar 2017 20:12 (CET)

Tech News: 2017-03Redakto

17 janar 2017 00:24 (CET)

Tech News: 2017-04Redakto

23 janar 2017 21:14 (CET)

Tech News: 2017-05Redakto

30 janar 2017 19:45 (CET)

Tech News: 2017-06Redakto

6 shkurt 2017 20:45 (CET)

Tech News: 2017-07Redakto

13 shkurt 2017 19:06 (CET)

Tech News: 2017-08Redakto

20 shkurt 2017 20:25 (CET)

Tech News: 2017-09Redakto

27 shkurt 2017 20:56 (CET)

Tech News: 2017-10Redakto

7 mars 2017 00:23 (CET)

Tech News: 2017-11Redakto

13 mars 2017 16:25 (CET)

Tech News: 2017-12Redakto

20 mars 2017 23:03 (CET)

Tech News: 2017-13Redakto

27 mars 2017 16:46 (CEST)

Tech News: 2017-14Redakto

3 prill 2017 19:53 (CEST)

Tech News: 2017-15Redakto

10 prill 2017 20:34 (CEST)

Tech News: 2017-16Redakto

17 prill 2017 21:32 (CEST)

Tech News: 2017-17Redakto

24 prill 2017 18:40 (CEST)

Tech News: 2017-18Redakto

1 maj 2017 21:49 (CEST)

Tech News: 2017-19Redakto

9 maj 2017 04:24 (CEST)

Tech News: 2017-20Redakto

15 maj 2017 23:48 (CEST)

Tech News: 2017-21Redakto

23 maj 2017 00:02 (CEST)

Tech News: 2017-22Redakto

30 maj 2017 14:18 (CEST)

Tech News: 2017-23Redakto

5 qershor 2017 21:04 (CEST)

Tech News: 2017-24Redakto

12 qershor 2017 17:29 (CEST)

Tech News: 2017-25Redakto

19 qershor 2017 17:44 (CEST)

Tech News: 2017-26Redakto

26 qershor 2017 17:38 (CEST)

Tech News: 2017-27Redakto

3 korrik 2017 17:32 (CEST)

Tech News: 2017-28Redakto

10 korrik 2017 17:07 (CEST)

Tech News: 2017-29Redakto

18 korrik 2017 00:58 (CEST)

Tech News: 2017-30Redakto

24 korrik 2017 17:57 (CEST)

Tech News: 2017-31Redakto

31 korrik 2017 23:45 (CEST)

Tech News: 2017-32Redakto

7 gusht 2017 23:45 (CEST)

Tech News: 2017-33Redakto

15 gusht 2017 01:28 (CEST)

Tech News: 2017-34Redakto

21 gusht 2017 20:00 (CEST)

Tech News: 2017-35Redakto

29 gusht 2017 00:09 (CEST)

Tech News: 2017-36Redakto

5 shtator 2017 00:14 (CEST)

Tech News: 2017-37Redakto

11 shtator 2017 21:15 (CEST)

Tech News: 2017-38Redakto

18 shtator 2017 17:31 (CEST)

Tech News: 2017-39Redakto

25 shtator 2017 17:59 (CEST)

Tech News: 2017-40Redakto

3 tetor 2017 01:25 (CEST)

Tech News: 2017-41Redakto

9 tetor 2017 16:20 (CEST)

Tech News: 2017-42Redakto

16 tetor 2017 17:31 (CEST)

Tech News: 2017-43Redakto

23 tetor 2017 20:18 (CEST)

Tech News: 2017-44Redakto

31 tetor 2017 01:20 (CET)

Tech News: 2017-45Redakto

6 nëntor 2017 19:45 (CET)

Tech News: 2017-46Redakto

13 nëntor 2017 20:19 (CET)

Tech News: 2017-47Redakto

20 nëntor 2017 20:18 (CET)

Tech News: 2017-48Redakto

27 nëntor 2017 21:30 (CET)

Tech News: 2017-49Redakto

4 dhjetor 2017 18:50 (CET)

Tech News: 2017-50Redakto

11 dhjetor 2017 18:58 (CET)

Tech News: 2017-51Redakto

18 dhjetor 2017 16:27 (CET)