{{{full name}}}
Sinan Berisha
Mendimet e mëdha e kanë burimin jo aq nga mendja e madhe, se sa nga ndjenja e madhe. — Fjodor Dostojevski


Rreth meje

Jam nga Kosova. Studioj Baçelor të shkencave gjuhësore. Redaktor aktiv prej vitit 2018.

Puna ime

Anëtar i grupit Wikimedians of Albanian Language User Group prej vitit 2020, por kam qenë i përfshirë në aktivitetet e tij edhe para kësaj kohe. Shpesh marr pjesë në evente (wikimaratona, wikipunëtori, wikikonferenca) dhe në gara për artikuj.


Kontakti

Gmail Icon (2013-2020).svg berisha.sinan03@gmail.com
Telefono.png +383(043)-855-524
Linkedin.svgSinan Berisha
F icon.svgSinan Berisha
Telegram logo.svgsinanber


Babel
aln-N Ky përdorues e kupton Gegnishten si gjuhë amtare.
sq-N Ky përdorues ka njohuri amtaregjuhës shqipe.
en-5 This user has professional knowledge of English.
de-4 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf muttersprachlichem Niveau.
Përdorues sipas gjuhës
Flag of Kosovo.svg Ky përdorues vjen nga Kosova.
HPKy përdorues është një Slytherin, dhe është një anëtar i WikiPotterS
anglisht

- English

Ky përdorues përkthen nga English në shqip.
Eurosong Ky përdorues është fan i Festivalit Evropian të Këngës
Noia 64 apps karm.svg Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 3 vjet, 9 muaj dhe 2 ditë.

Në projekte të tjeraRedakto

  Ky përdorues ka një faqeWikicitate.
Monitoro faqet e reja!

Statistika për përdoruesit

KODET E GJUHËVE
Lua P1