Filmi Përtej Rrugës është një film i realizuar nga regjisori Yll Çitaku në vitin 2009. Filmi flet për ndikimin që mund të ketë një gabim i bërë pa u vënë re në jetën tonë.

[1][2]

Regjisori dhe ekipiRedakto

[3]

ReferimeRedakto

  1. ^ Katalog festivali i 13-të i Filmit Shqiptar (2012) nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë
  2. ^ https://issuu.com/nationalfilmcenter/docs/katalog-festivali-2012-ok
  3. ^ https://qkk-rks.com/sq-al/filmat-tane/257/pertej-rruges-film-i-gjate-artistik/