Kjo është lista e personaliteteve shqiptare me ndikim kombëtar dhe ndërkombëtar (shkronja ).

Lista e personaliteteve shqiptare

A | B | C | Ç | D | DH | E | Ë | F | G | GJ | H | I | J | K | L | LL | M | N | NJ | O | P | Q | R | RR | S | SH | T | TH | U | V | X | XH | Y | Z | ZH

Personalitete të kohës së sotme

Redakto

Figura Historike

Redakto

ENVER HOXHA Ismail Qemali Ahmet Zogolli-Zogu I

Shih edhe

Redakto