Poroshticë (serbisht: Пороштица/Poroštica) është fshat në komunën e Lebanës, Serbi.

Poroshticë
Fshat

Demografia Redakto

Nga 667 banor sa kishte në vitin 1948 numri i banorëve ka rënë në 113. Dikur i banuar nga shqiptarët, ndërsa tash vetëm nga serbët dhe malazezët kolonizator.

Lidhje të jashtme Redakto