Gjendeni te portali i lajmeve ditore nga Shqipëria. Për portalin kryesor shikoni portalin e titulluar Portal:Shqipëri
Current event browse bar
Bota
Current event browse bar
Shqipëri | Kosovë
APREUTERS
ATSHtopchanelQIKRTK
Kryelajmet
Stampa:Në lajme
Wikinews, lexoni apo shkruani artikujt më detalisht. (ang.)
Wikimedia Commons ka xhirime për ngjarjet e tanishme.


Sot është::E shtunë 13 korrik  |   Ora: 19:46 UTC
Ma En Pr Sh Di
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Shqipëria - korrik 2024


(ang.)
Lajme mbi Wikipedia Rreth kësaj faqe
Futja e ditësPropozo titullin
Kërkesa për artikullin e tanishëm
Ngjarjet

Aktuale

Redakto

Të papërfunduara

Redakto

Katastrofa natyrore

Redakto
xxx
Vdekje së fundmi
Zhvillime ushtarake
Zgjedhje dhe votime

të reja

Redakto

pregatitura

Redakto
Gjykime

Njoftime

Redakto
Në prag të festave
dhe përvjetoreve
Art, Kulture dhe Argetim
Shkencë dhe teknologji
Sport
Etj.