Gjendeni te portali i lajmeve ditore nga Kosova. Për portalin kryesor shikoni portalin e titulluar Portal:Kosovë
Current event browse bar
Bota
Current event browse bar
Shqipëri | Kosovë
APREUTERS
ATSHtopchanelQIKRTK
Kryelajmet
Stampa:Në lajme
Wikinews, lexoni apo shkruani artikujt më detalisht. (ang.)
Wikimedia Commons ka xhirime për ngjarjet e tanishme.
Sot është::E shtunë 13 korrik  |   Ora: 18:32 UTC
Ma En Pr Sh Di
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Kosova - korrik 2024


(ang.)
Lajme mbi Wikipedia Rreth kësaj faqe
Futja e ditësPropozo titullin
Kërkesa për artikullin e tanishëm
Ngjarjet

Të papërfunduara

Redakto

Katastrofa natyrore

Redakto
  • Përmbytjet dhe shembjet e dheut nga stuhia tropikale “Agatha” e 30 majit 2010 kanë shkaktuar vdekjen e të paktën 150 personave dhe kanë lënë mijëra të tjerë të pastrehë në Amerikën Qendrore,
  • Vullkani Eyjafjallajökull në vitin 2010 ka patur dy erupcione 20 Mars dhe 14 Prill.Erupcioni i prillit ka shkaktuar ndërprerje massive të komunikacionit ajrorë mbi Evropë.
  • Uragani Katrina 23 Gusht 2005 New Orleans ka shkaktuar dëme 125 Miliard, viktim, ka leviz 2365 280 km/h
Kriza Energjetike Kosovë - KEK
Putin veto
Vdekje së fundmi

Zhvillime ushtarake
* Gjermania zgjat mandatin e trupave në Kosovë. [1]
Zgjedhje dhe votime

Të reja

Redakto

Pregatitura

Redakto
Gjykime

Procese

Redakto
Në prag të festave
dhe përvjetoreve
Gusht

160/80 vjetori i Idriz Seferit