The Punisher është një strip prej Marvel Comics që është krijuar nga Gerry Conway, John Romita, Sr. e Ross Andru, disa karikaturistë amerikanë.

The Punisher Vol.4 #22

Sipas stripit janë xhiruar disa filma dhe po ashtu janë krijuar dhe lojra vizuale.

FilmatRedakto