Saint Martin

Shën Martini është një ishull tropikal në Karaibet verilindore, rreth 300 km në lindje të Portorikos. Ishulli ndahet mes Francës dhe Antileve Holandeze (pjesë e Mbretërisë Holandeze).


Vendndodhja - Shën Martini
Vendndodhja - Shën Martini

Historia Redakto

Gjeografia Redakto