Siboc i Epërm është një vendbanim në komunën e Besianës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Vinden i Epërm.

Siboc i Epërm
Vinden i Epërm
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto