Editing abuse filter


Duke redaktuar filtrin 12

You are viewing an old version of this filter. The statistics quoted are for the most recent version of the filter.Return to this filter's history.

Parametrat e filterit
Filter ID-ja:12

Përshkrimi:

(për shikim publik)
Statistikat:Prej 38 veprimeve të fundit, ky filtër ka 0 përputhje (0%). Mesatarisht, koha e xhirimit për të është 0,28 ms, dhe plotëson 1 kusht prej kufirit të kushteve.
Kushtet:
page_namespace = 2 & !(equals_to_any(page_id, 25990)) & !contains_any(user_groups, "sysop", "bureaucrat") & !(user_name in page_title ) & !(page_title = user_name) & !(page_title like "*/*")
Shënime:
Flamujt:
Filtri i ndryshuar për herë te fundit:3 maj 2020 18:29 nga Klein Muçi (diskuto | kontribute)
Historiku:Shiko historinë e këtij filtri
Veglat:Exporto këtë filtër në një tjetër wiki
Veprime për t’u ndërmarrë, kur ka përputhje

You are viewing an old version of this filter. The statistics quoted are for the most recent version of the filter.Return to this filter's history.