Visi90

Joined 22 tetor 2012
v
ska përmbledhje të redaktimeve
v
v
{{Babel-5|redaktime|Patriot|AL|Tirana|sq|sq miks|en-2|it-2|UPT|browser:Google Chrome}}
{{Stampa:Data dhe ora}}
<big>'''[[Përdoruesi:Visi90/Kontributet|Kontributet e mia]]'''</big>