Dallime mes rishikimeve të "Hibridët e panterave"

v
Hibridi që lind nga kryqëzimi mes [[Leopardi|leopardit]] (''Panthera pardus;♂'') dhe [[Luanesha|luaneshës]] (''Panthera leo;♀'') quhet [[Leoponi|'''leopon''']].{{anchor|Lipardi}}
 
Hibridi që lind nga kryqëzimi mes [[Luani|luanit]] (''Panthera leo;♂'') dhe [[Leopardesha|leopardeshës]] (''Panthera pardus;♀'') quhet '''[[Lipardi|lipard]]'''.
 
== Hibridet mes leopard and tigrit ==