Dallime mes rishikimeve të "Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë i Universitetit të Tiranës"

Skeda Fakulteti_i_Historisë_dhe_Filologji.jpg.png u largua pasi që është shlyer nga Commons prej Didym
[Redaktim i kontrolluar][Redaktim i kontrolluar]
v (Vendosje Linqesh)
(Skeda Fakulteti_i_Historisë_dhe_Filologji.jpg.png u largua pasi që është shlyer nga Commons prej Didym)
{{Infobox university
|name=Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë
|image=
|image= [[Skeda:Fakulteti i Historisë dhe Filologji.jpg.png|180px|Stema e Fakulteti të Historisë dhe Filologjisë]]
|latin_name=
|established=1951