Ndryshimi mes inspektimeve të "Dinastia Qing"

U zëvendësua Flag_of_the_Qing_Dynasty_(1889-1912).svg me Flag_of_China_(1889–1912).svg
(U zëvendësua Flag_of_the_Qing_Dynasty_(1889-1912).svg me Flag_of_China_(1889–1912).svg)
 
{{pa referenca}}
[[Skeda:Flag of the Qing DynastyChina (1889-19121889–1912).svg|parapamje|250px|Flamuri i Dinastisë Qing dhe i Kinës]]
'''Dinastia Qing''' (1644-1911) pati gjithsej 12 perandorë, nga Nurhaçi deri tek perandori i fundit Puyi. Po të numërohen vitet duke filluar nga koha e hyrjes së saj këtej Murit të Madh, dinastia Qing pati 10 perandorë dhe zgjati 268 vjet.