Ndryshimi mes inspektimeve të "Diskutim:Magnezium"

v (Diskutim:Magnez u zhvendos tek Diskutim:Magnezium. Arsyja)
Mn është Mangani kurse Magnezi ose Magneziumi është Mg
 
== Ridrejtojeni faqen administatore ==
 
Eshte gabim zhvendosja e faqes, per shkak se Mangani dhe Magnezi jane dy elemente krejtsisht te ndryshme me njeri-tjetrin. §