Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Faqja e përdoruesit"

v
godrej-ananda.net.in
(U kthye versioni 2073507 i bërë nga Gjonbalaj Rinard (diskutimet))
Etiketa: Undo
v (godrej-ananda.net.in)
Etiketa: Reverted
'''Faqet e përdoruesit''' janë faqet në [[Wikipedia:Hapësira|hapësirat]] Përdoruesi dhe Përdoruesit diskutim, dhe janë të dobishme për të ndimuar dhe organizuar punën që përdoruesit bëjnë në Wikipedia, dhe duke lehtësuar bashkëveprimin dhe shkëmbimin mes përdoruesve. Faqet e përdoruesve kryesisht janë për diskutim ndërpersonale, njoftime, testime dhe hartime të skicave/drafteve, dhe në qoftë se dëshironi, mund të shtohet përmbajtje e kufizuar autobiografike dhe personale.
 
[https://www.godrej-ananda.net.in/ Godrej Ananda Bangalore], the dynamic city of India, is today one of the potential land objections of present day metropolitan home purchasers. The town is quickly prospering, and the realty business has been flourishing, offering elite properties in the best of areas across the city.
==Terminologjia dhe vendi i faqeve==
:''Vini re: "''Juaj''" në këtë kontekst do të thotë në lidhje me ty, mirëpo nuk të përket ty.''
The chance of purchasing a place of Godrej Properties in the most wanted space of North Bangalore is working out as expected.
 
; Faqja Përdoruesi : Faqja juaj e përdoruesit ka një emër si për shembull: Përdoruesi:''FilanFisteku''. ([[Special:Mypage|Ky link ju dërgon në faqen tuaj]].) Është normale të përdorni atë duke dhënë disa informacione bazike, ''nëse dëshironi'', rreth vetes tuaj ose aktivitetet në lidhje me Wikimedian. Nuk ka nevojë të thoni gjithçka për veten tuaj. Nëse preferoni mos vendosni asgjë aty, atëherë mund ta [[Wikipedia:Ridrejtimi|ridrejtoni]] atë në faqen tuaj të diskutimit.
Godrej Ananda is a cutting edge private wonder by Godrej Properties, spread on 20 Acres, situated in Bagalur, AeroSpace Park, Bangalore. Ananda Bangalore project comprises of only planned 806 units of 1, 2 and 3 room lofts. These cutting edge homes on Bagalur street have a superb plan thought for individuals who seek to elegant living.
 
; Faqja Përdoruesi diskutim : Faqja juaj e diskutimeve e cila ka një emër si për shembull: Përdoruesi diskutim:''FilanFisteku''. ([[Special:Mytalk|Ky link ju dërgon në faqen tuaj të diskutimit]]). Përdorimi i saj normal është për mesazhe nga dhe diskutim me përdoruesit e tjerë.
This task created remembering reasonable fragment lodging. A studio loft cost in Godrej Ananda will begin from Rs. 22 lakhs, the value scope of a 3 BHK house is Rs. 39 lakhs to 43 Lakhs. A Price List is accessible with complete subtleties of the multitude of lofts costs in this venture.
 
; Nënfaqet : Ju mund të krijoni nënfaqe tuaja të ''faqes Përdoruesi'' dhe të ''Përdoruesi diskutim''. Për të shtuar një nënfaqe të re, kjo është sintaksa se si duhet të vendosen nën nivelet:
 
:<code>Përdoruesi:Emri_Juaj_në_Wikipedi/nënfaqja</code>
 
:[[Special:Mypage/nënfaqe|Sa për demostrim ky link ju dërgon në /nënfaqen tuaj]]
 
==Shih edhe==