Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Wikipedianët"

v
ska përmbledhje të redaktimeve
v (Nixda not exist (spam))
v
{{Ky artikull|Ky artikull tregonë listen e anëtarëve rregullt për veprimtarin e tyre shiko [[Wikipedia:Projekti Wikipedianët|Projekti Wikipedianët]]}}
'''Vini Re!''' : ''N.q.s. do të punosh tek kjo faqeWikipedia '''vazhdimisht''', shëno veten edhe tek Wikipedia kryesore ne anglisht për t'u lidhur me Shqiptarë te tjerë: [http://www.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Wikipedians/Albania këtu]. Po nëse jeni anëtarë i ri dhe kërkoni nofkën e juaj atë herë shiko [http://sq.wikipedia.org/wiki/Speciale:Listusers këtu] (ka shumë konto)''
 
==Përdoruesit që krijojnë bërthamën==
==Kjo është një listë e redaktorëve të rregjistruar vullnetarisht==
{{Administrata}}
* [[Përdoruesi:Aurel Mucaj|Reli]]
* [[Përdoruesi:Dori|Dori]]
* [[Përdoruesi:Uni|Uni]]
* [[Përdoruesi:Dan|Dan]] nofka [[Përdoruesi:Dan|Hipi Zhdripi]]
* [[Përdoruesi:Arianit|Arianit]]
* [[Përdoruesi:Joni|Joni]]
* [[Përdoruesi:Ko.S.ystem.OV@|Ko.S.ystem.OV@]]
* [[Përdoruesi:Bet_0|Bet_0]]
==Të gjithë përdoruesit==
 
*[http://sq.wikipedia.org/wiki/Speciale:Listusers Lista e përdoruesve]
==Shënim==
''N.q.s. do të punosh tek kjo faqe '''vazhdimisht''', shëno veten edhe tek Wikipedia kryesore ne anglisht për t'u lidhur me Shqiptarë te tjerë: [http://www.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Wikipedians/Albania këtu].''
 
Shiko dhe: [[Wikipedia:Administruesit]]
 
<!--Kategorizim dhe ndëruiki-->