Privilegjet e përdoruesit

Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Hyllvegu (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 26 janar 2020 19:47 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Hyllvegu nga autochecked user dhe Redaktor në autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues (kontrollues)
  • 20 korrik 2018 15:39 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Hyllvegu nga (asgjë) në Redaktor dhe autochecked user (Status redaktori, faleminderit per kontributet, keshtu vazhdo!)