Privilegjet e përdoruesit

Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user JackieBot (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Robot, Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 13 prill 2015 20:29 JackieBot diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga robot dhe Kontrollues në robot, Kontrollues dhe autochecked user
  • 5 shtator 2012 21:02 Eagleal diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për JackieBot nga Kontrollues në Kontrollues dhe robot (Miratuar [http://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia%3ABot%C3%ABt%2FK%C3%ABrkes%C3%AB_p%C3%ABr_miratim%2FJackieBot&diff=1182114&oldid=1182112])
  • 25 shkurt 2012 17:03 Tëfcí diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për JackieBot nga (asgjë) në Kontrollues