Privilegjet e përdoruesit

Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user groups of user Nrt0011 (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Përdoruesit e vërtetuar, Redaktorët, Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 30 tetor 2022 14:05 Klein Muçi diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Nrt0011 nga (asgjë) në përdorues e konfirmuar, Redaktor, Kontrollues dhe autochecked user (Kontribute të përgjegjshme, dëshirë për të ndihmuar në uljen e numrit të ndryshimeve në pritje për kontroll)