UTC-3 është një zonë kohore, 3 orë pas UTC-së.

UTC-3
Timezones2008 UTC-3.png
Ora ekzakte

Ora është 0 h 17

Statistika
Kodi: P
Gjatësia: 45 °
Mbulimi territorial: ≈ 10.200.000 km2
Popullsia: ≈ 220.000.000 banorë
Dendësia: ≈ 22 banor/km2
Shtete dhe territore: 6


ZonatRedakto